Naj današnje slike povedo vse =)

februar 3, 2013

Živjo vsem tudi danes, malawijski interet je hiter kot nikoli poprej, tako, da je treba izkoristiti ta benefit za nove objave in sveže slike našega projekta =),

Današnje slike, ki jih objavljam so res tako sveže, da lahko kar čutite današnji jutranji dež, ki nas je blagoslovil in namočil malawijsko prst. Ja, res je, takole izgleda danes naš izobraževalni center ELA za otroke s posebnimi potrebami. A ni čudovit =)?

Res, cela vas ga občuduje in delavci so ponosni, da so sodelovali pri izgradnji nečesa tako mogočnega. Res smo navdušeni, kaj nas čaka v prihodnje.

S temi svežimi in prelepimi posnetki zapuščam Malawi do aprila in ja, izjemno izjemno smo ponosni na vse kar smo ustvarili!

Hvala hvala, srčna, stokratna hvala vsakemu od vas, ki se je spomnil na nas prejšnje leto in nas podprl in to leto tudi, in hvala  že vnaprej, da bomo v vaših srcih in da veste, da ste vi v naših.

Srčno ste dobrodošli, da se nam pridružite, saj veste hranimo 342 otrok dnevno, začenjamo program za podporo učencem z učnimi težavami in posebnimi potrebami v Mazembe šoli, ki ima 530 otrok in še center je treba dokončat, torej vsaka roka, noga=) , srce je doborodšlo, da se nam pridruži v tej radosrni idili in prelepi poti do nadaljevanega uspeha.

Za kakršnokoli idejo glede sponzoriranja, doniranja, ideje kako priti v medije in predstaviti ta čudovit projket in razširiti vest o dobrobiti, ki jo širimo pa le na plano, pišite mi na jana.dular@gmail.com

Juhej,moja snežna domovina, prihajam z nasmehom na ustih in dobroto v srcu =) Jana

ELA

IMG_0432

IMG_0428

IMG_0426

IMG_0424

Pa še par slikic s petkovih delavnic z našimi novimi učenjaki šole Maezembe =) Prvošolčki =)
IMG_0388 IMG_0385 Nasi ucenjaki sole Mazembe na delavnici

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: