marec 9, 2011

Z navdušenjem sva Bernarda in Jana z društvom Ekologi brez meja sprejeli podporo vseslovenske akcije Star papir za novo upanje, znani so po uspešni akciji Očistimo Slovenijo v enem dnevu! društvo Ekologi brez meja letošnjo pomlad pripravlja novo vseslovensko akcijo, v kateri bo lahko vsak prebivalec Slovenije dodal svoj list k boljšemu svetu. Znova je priložnost, da skupaj premikamo meje mogočega – tokrat bomo zbirali star papir. Čisto preprosto, vsi to znamo in poznamo.

Star papir za novo upanje je geslo spomladanske dobrodelne okoljevarstvene akcije zbiranja starega papirja, ki bo v mesecu aprilu potekala po vseh krajih Slovenije. Sredstva, ki bodo zbrana s pomočjo starega papirja, bodo šla na dva naslova – polovica sredstev bo namenjenih pomoči potrebnim v Sloveniji, druga polovica pa za financiranje humanitarnega projekta v Afriki. V državi Malawi bova Bernarda in Jana zgradili nov izobraževalni center za otroke s posebnimi potrebami in vodile raznovrstne izobraževalne delavnice za šolske, predšolske otroke, mladino, učitelje in odrasle.

Več o projektu Star papir za novo upanje  si lahko preberete na : http://ebm.si/p/star-papir/ bolj podrobno o projektu v okviru društva ELA pa pod https://drustvoela.wordpress.com/about/

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: